Prop d'un centenar de persones van participar ahir amb el lema «prou formigó» a la manifestació convocada per la plataforma AlertaSantFeliu, des de les 10 del matí al moll de pedra del racó de Garbí, per protestar contra «l'enformigonada que pateix la platja i que patirà el moll de pedra».

L'objectiu d'aquesta manifestació és evitar el cobriment del moll de pedra proper al passeig Rius i Calvet amb aquest material, una petició que afecta també les grades que s'estan construint i que baixen des del passeig fins a la platja amb el cobriment de la riera de Mascanada.

A la convocatòria s'hi van afegir altres queixes contra les actuacions de l'Ajuntament en els darrers temps: la tala d'arbres catalogats, la destrucció de l'estany que albergava l'escultura Costa Brava, la desaparició dels balcons ideats per Joan Bordàs de cara al mar o la manca de respecte per la muralla i el moll medieval per la construcció d'una escala des del fortí fins al club nàutic del racó de Llevant. El músic i cantant afincat a Sant Feliu Rafael Subirachs va llegir un manifest sota un dels arcs de Joan Bordàs.

Els membres d'AlertaSantFeliu es reivindiquen com a«partidaris de renovar en comptes de destruir» i com a persones compromeses amb «la ciutat, el seu patrimoni i la seva autoestima». Asseguren que «ens trobem en un moment semblant al que es va viure als anys seixanta i setanta del segle passat», quan «la desorientació governamental» va ser aprofitada «per depredar el patrimoni comú».