El sindicat Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha ampliat la denúncia que va interposar el mes de setembre a la Fiscalia de Girona contra un presumpte delicte de prevaricació comès pel tribunal qualificador que el 2009 va avaluar les proves per accedir a una plaça de sergent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.

Segons ha comunicat el sindicat, en aquesta ampliació de les proves documentals hi aporta gravacions. En l'escrit que ahir va presentar el CSIF per adjuntar la denúncia inicial, s'hi exposa que hi ha una presumpta gravació del cap de la Policia Local de la qual es desprendria que la selecció de la persona que va ocupar aquesta plaça no va ser del tot ajustada a la legislació.

També afegeix que la persona que va obtenir la plaça de sergent no va aportar la titulació que acredités que havia fet els cursos de l'Escola de Policia de Catalunya i que el CSIF entén que se li havia d'exigir. Alhora que la dispensa de titulació que, segons el CSIF, es va atorgar a l'ocupant de la plaça finalitzava el 2001, lluny del 2009, quan es va fer la convocatòria.