Les obres de pavimentació i millora dels serveis al nucli antic d'Ullà s'han iniciat aquesta setmana al carrer Major i a les places Espanya i Catalunya. Segons va informar l'Ajuntament, els treballs

tenen un pressupost d'execució de 352.000 euros i formen part del Pla de Barris de la Generalitat, que assumeix el 75% del cost. La resta és assumit directament per l'Ajuntament. «És un dels grans projectes del mandat», va recordar l'alcalde, Josep López.

Després d'aquesta primera fase, s'actuarà a l'entorn de l'Església, i després, els carrers Muntanya i Sant Andreu. L'actuació, que afecta uns 3.500 metres quadrats, es concreta en eliminar l'actual pavimentació d'aglomerat asfàltic.

En el seu lloc s'hi col·locaran llambordes, tant a la part central dels vials, fent de desguàs central de superfície per les aigües plujanes, com també als laterals, a les voreres, que estaran a nivell de calçada, ja que els vials són molt irregulars, entre 3 i 6 metres d'amplada.

Respecte als serveis públics, es canviarà el de sanejament que estigui malmès i tot el d'aigua. L'any passat ja es va fer la millora de l'enllumenat públic del nucli històric, que va costar 35.000 euros.