La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Palamós es va mobilitzar ahir per intentar evitar el desnonament d'una família amb tres fills menors a càrrec. El grup va fer una crida a les xarxes socials i es va personar davant de l'edifici número 20 del carrer de l'Allada, al Barri Vell de Palamós, on s'havia de produir el desnonament.

Segons ha informat la plataforma, la comitiva judicial va parlar ahir amb l'Abdel, el pare de tres nens que viu a l'habitatge des de fa 18 anys. En la conversa es va anunciar que divendres tornaran per fer efectiu el desnonament perquè hi ha sentència ferma. A més, informa, li van presentar un document perquè el signés i la PAH critica que ho fessin sense el seu advocat.

Segons va relatar Ràdio Palamós, els propietaris del pis van denunciar l'actual ocupant de l'habitatge per impagament. Però el mateix defensa que està al corrent de tots els pagaments de lloguer i que té contracte fins al 2022.

De moment, la família té fins divendres per buidar i deixar el pis. En aquest sentit, la PAH informa que intenta ajudar la família afectada amb representació legal.