Uns desconeguts han robat dues màquines escurabutxaques a un bar del passeig del Mar de Palamós. Els autors s'han emport els aparells a la Platja Gran del municipi. Un cop allà, hi han calat foc i s'han endut els diners que hi havia a l'interior.

Els fets van passar la matinada de dimarts quan la Policia Local de Palamós va desplaçar una patrulla a la platja després de rebre l'avís d'un veí que havia trucat al 112 pensant-se que hi havia foc a la zona de les barques de l'Associació Front al Mar de la platja Gran del municipi. L'avís es va donar a tres quarts de sis del matí.

En aquest sentit, s'hi va desplaçar una patrulla de la Policia Local de Palamós que va comprovar que el que cremava eren dues màquines escurabutxaques i que havien estat buidades. Els agents van descobrir que els dispositius havien estat sostrets d'un bar situat entre el passeig del Mar i l'avinguda de l'Onze de Setembre. Així, els autors van forçar l'entrada i se les van endur cap a la platja.

Més tard, es va personar una patrulla dels Mossos d'Esquadra i a través de la policia científica es van agafar empremtes de la zona. Actualment el cos de la policia catalana investiga els fets per trobar els autors.