Els veïns de la urbanització Mas Vilar de la Mutxada, al sud de la riera de Sant Antoni de Calonge, organitzen una manifestació dissabte per reclamar millores en l'estat de les carretes.

La protesta es farà de les sis de a la tarda a les vuit del vespre, a la carretera C-253, a l'avinguda Andorra davant del supermercat Carrefour del municipi. Segons informen els organitzadors, el recorregut serà curt i se centrarà en un sol punt.

En aquest sentit, es preveu que els assistents se situïn al carrer Fragata, al carrer Llevantí de Mar i a l'avinguda Andorra a l'alçada del supermercat Carrefour.

Tal com han informat, el motiu de la manifestació és el temps que porten demanant a l'Ajuntament millores respecte al mal estat dels carrers i les voreres. A més, asseguren, l'estat actual de l'asfalt «és deplorable» i ha estat motiu d'incidències com poden ser caigudes de ciclistes i punxades de rodes de vehicles a causa dels clots i esvorancs.

La protesta ve de lluny i en altres ocasions el consistori ha manifestat que, segons una sentència judicial dels anys 90, el manteniment viari seria cosa de l'Entitat Urbana de Conservació (EUC) i els veïns, però demanen que l'Ajuntament hi col·labori d'alguna manera.

El regidor de Mobilitat, David Llensa, avisa que la situació no és bona i que l'Ajuntament hi està treballant.

Amb la protesta, els veïns de la urbanització esperen donar visibilitat a la problemàtica.