08 de maig de 2019
08.05.2019
Diari de Girona

Instal·len 50 plafons per lluitar contra l'incivisme a Palafrugell

La campanya incideix en les possibles sancions de 400 euros per dipositar trastos i bosses de residus a terra

08.05.2019 | 00:00
Els nous plafons sobre residus de Palafrugell

L'Ajuntament de Palafrugell ha iniciat una campanya informativa amb 50 plafons de grans dimensions amb missatges destinats a lluitar contra l'incivisme pel que fa a la neteja viària i la recollida de residus.

En els plafons s'informa de les sancions municipals per qüestions de residus. «Dipositar trastos i bosses a terra, fora dels contenidors, comporta una sanció de 400 ?», es contempla. Els panells fan un metre i mig d'alçada i s'han instal·lat aquesta setmana a un total de 50 punts distribuïts entre els diferents nuclis de Palafrugell.

Així, s'han instal·lat 50 plafons en punts de contenidors on s'han detectat reiteradament abocaments, dels quals 25 s'han posat als barris del municipi i la resta en els diferents nuclis: dos a Llofriu, sis a Tamariu, set a Llafranc i deu a Calella de Palafrugell.

La campanya se centra en la recollida de trastos i forma part del pla d'acció de l'Ajuntament per millorar el servei de recollida de residus i neteja viària, a més d'atacar l'incivisme i complir els objectius de recollida selectiva als quals obliga la normativa catalana en l'horitzó del 2020.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook