30 de maig de 2019
30.05.2019
Diari de Girona

De l'oposició a l'alcaldia per un error de recompte

Fem Poble aconsegueix la majoria absoluta a Corçà | Raül Yruela es convertirà en alcalde amb cinc regidors i desbanca MES

30.05.2019 | 15:15
El nou alcalde, davant del consistori.

Un error en el recompte de vots al web del Ministeri d'Interior ha canviat completament la configuració de l'Ajuntament de Corçà. Les dades oficials donaven diumenge la victòria a la llista que ha governat durant els últims tres mandats, MESxCorçà, amb Carme Güell al capdavant. Els resultats atorgaven a aquesta formació quatre regidors, a Fem Poble- Tots per l'Empordà, tres i al PSC, dos.

La junta electoral de la Bisbal d'Empordà, però, va comunicar aquest dimarts que, en realitat, Fem Poble n'havia aconseguit cinc, assolint la majoria absoluta. MES s'ha quedat amb quatre –i passa doncs a l'oposició- i els socialistes no n'han tret cap.

El nou alcalde, Raül Yruela, ha explicat que la mateixa nit electoral ja sabien que hi havia hagut un error perquè tenien les actes del recompte que els donaven la victòria i que la situació que han viscut és "una mica surrealista". "Ens hem passat tres dies donant explicacions i justificant-ho", concreta Yruela.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook