17 de juny de 2019
17.06.2019
Diari de Girona

Puig (ERC) ofereix «diàleg sincer» a l'oposició tot i la majoria absoluta

Encara el segon mandat a Palamós amb deu dels disset regidors . La resta de forces voten el seu candidat, excepte la CUP, que ho fa en blanc

17.06.2019 | 11:06
Lluís Puig, amb la vara d'alcalde

El republicà Lluís Puig va revalidar ahir l'alcaldia de Palamós oferint «comunicació fluida» i «un diàleg constant i sincer» a l'oposició tot i encarar el seu segon mandat amb majoria absoluta. El republicà, que compta amb deu dels disset regidors del ple, va assegurar que el seu grup és «molt conscient» del «missatge» que significa la majoria absoluta i «l'exigència que ens fa la ciutadania amb aquest resultat electoral i la responsabilitat que això suposa», assenyalant que «no els decebran».

«Vull que en aquest nou mandat l'entrega, l'honradesa i la proximitat segueixin essent els tres valors que destaquin de la meva tasca com a alcalde, i estic segur que les persones que m'envolten vetllaran perquè així sigui», va exposar Puig en un ple d'investidura al que van assistir prop d'un centenar de veïns.

Pel que fa a la resta de forces al consistori, totes excepte la CUP van optar per presentar els seus líders com a candidats a l'alcaldia. El regidor Josep Coll (PSC) va obtenir tres vots; Raimon Trujillo (JxCat), dos i Cristóbal Posadas (Ciutadans), un; mentre Roser Huete (CUP) va votar en blanc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook