La Policia Local de Castell-Platja d'Aro i els Mossos d'Esquadra -quatre d'ells menors d'edat- que s'havien convertit en un maldecap pels joves que sortien d'una discoteca de la zona d'oci nocturn de Platja d'Aro. I és que els esperaven i després els amenaçaven per tal de robar-los les pertinences que duien a sobre.

Aquí hi ha des de mòbils, diners, entre altres objectes de valor. Aquest tipus de fets van començar fa un parell de mesos i, divendres passat, els policies van posar-hi fi amb un dispositiu que va culminar amb la detenció del grup de joves, quatre d'ells menors d'edat, i que procedeixen de Sant Feliu de Guíxols.

El dispositiu policial que va permetre la detenció dels implicats en els fets delicitius es va fer la matinada del dijous a divendres. Pels volts d'un quart de sis del matí, la policia va rebre l'avís de dos joves que acabaven de sortir d'una discoteca de l'avinguda de s'Agaró, a la zona dels cinemes de la població, on alertaven que acabaven de patir un robatori amb violència i intimidació. Uns joves havien agafat pel coll un d'ells i els havien robat 30 euros i un altre dels presumptes lladres, mentrestant, els amenaçava amb una navalla. Els nois havien fugit després de cometre l'assalt.

Ràpidament es va activar la Policia Local de Castell-Platja d'Aro, que va detenir quarte dels joves implicats i els Mossos d'Esquadra, un altre dels presumptes autors. Es tracta de cinc joves, quatre d'ells menors d'edat, procedents de Sant Feliu de Guíxols i d'origen marroquí. La Policia Local de Castell-Platja d'Aro els acusa de ser els presumptes autors d'aquest últim fet però també els relaciona amb cinc robatoris amb violència i intimidació més, que ha tingut lloc en aquesta zona de la població. La policia feia temps que els vigilava i els havia identificat i finalment, els va poder arrrestar.

Els grup detingut portava prop de dos mesos realitzant robatoris de matinada quan una discoteca de la zona de l'avinguda s'Agaró tancava les portes. Esperaven per la zona quan començaven a sortir els nois i noies, i entre les quarte i les cinc de la matinda buscaven les víctimes. Solien operar en grups de tres o quatre persones i, sovint, demanaven tabac a les víctimes i llavors, s'hi barallaven per distreure-les i robaven les bosses de mà, mòbils, entre d'altres.