Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 20 i 33 anys per robar de manera violenta una bossa de mà a una dona de 64 anys a la Bisbal d'Empordà.

Els fets van passar el diumenge 21 de juliol. Els dos sospitosos sortien d'un bar del centre de la capital del Baix Empordà, quan van creuar-se amb la víctima. Aleshores, van estirar-li la bossa i van fugir corrent carrer avall. A causa de la violència dels dos joves, la dona va patir diverses contusions i rascades a diferents parts del cos, i va haver de ser atesa.

Tal com va avançar El Diari de Girona, en adonar-se del que passava, el propietari de l'establiment i alguns clients van poder retenir un dels homes fins que va arribar la policia, que se'l va emportar detingut. L'altre, però, va aconseguir fugir corrent del lloc dels fets. A partir d'aquell moment la unitat d'investigació dels Mossos es va posar a treballar fins que el passat dimarts va poder detenir l'altre sospitós, després d'identificar-lo.

Els dos detinguts, un d'ells amb antecedents, són de nacionalitat marroquina i van passar a disposició del jutge de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Robatori a Madremanya

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra busquen els ocupants d'una furgoneta que ahir al matí van robar de manera violenta a dues àvies a Madremanya.

Els fets van passar a quarts de nou del matí, quan les dues víctimes caminaven per la carretera d'aquesta localitat. De sobte, una furgoneta es va aturar al seu costat i d'una estrebada van robar una cadena d'or i un mòbil. Les dues dones van patir rascades i van haver de ser ateses al centre d'atenció primària (CAP).