L'Associació de Ceramistes de la Bisbal va presentar ahir la segona edició del projecte «Parant taula», on aquest any s'han unit esforços amb el col·lectiu gastronòmic de La Cuina de l'Empordanet.

El projecte es va iniciar l'any passat per mostrar el treball del conjunt d'artistes ceramistes que fabriquen articles per a la taula. La presentació de la iniciativa es va fer al Terracotta Museu del municipi amb la presència dels organitzadors i l'Ajuntament local. El conservador del Terracotta Museu, Xevi Rocas, va agrair el creixement del projecte. El president de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal, Joan Vilà-Clara, va destacar la importància de «fusionar dos conceptes tan nostrats com la cuina i la ceràmica».

Al final de la presentació es va realitzar un sorteig que va aparellar 20 restauradors del col·lectiu amb 20 ceramistes de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal. Així, els dos sectors s'uniran per pensar i crear una vaixella única, feta a mida, on el cuiner presentarà posteriorment les seves elaboracions. La culminació del «Parant taula» es podrà veure el divendres 11 d'octubre a la sala d'exposicions temporals del Terracotta Museu.