L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, és des de divendres el nou president de la Junta Central d'Usuaris d'Aigües del Baix Ter. L'entitat és una corporació de dret públic creada el 2014 per protegir l'aigua del riu Ter i els seus aqüífers i vetllar perquè la seva disponibilitat quedi garantida pel proveïment municipal dels 40 municipis de la plana del Baix Ter i quatre comunitats de regants.

L'organisme acaba de renovar els membres de l'òrgan directiu, on fins ara el president havia estat l'exalcalde Josep María Rufí. D'altra banda, es va escollir Narcís Illa com a vicepresident, en representació de les comunitats de regants de Sant Julià de Ramis, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls, Colomers i Jafre.

El nou president, Jordi Colomí, assegura que «en aquesta nova etapa es continuarà la bona feina feta fins ara per l'equip tècnic amb l'objectiu de promoure i consolidar l'ens com un instrument imprescindible al servei de la sostenibilitat en l'ampli territori on desenvolupa la seva activitat.