L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palafrugell s'ubicarà en el remodelat edifici de Can Genís, espai que ja havia ocupat amb anterioritat. L'equip de govern va detallar que el nou equipament compta amb una cuina, un estudi, un plató fotogràfic una sala d'expressió corporal, un buc d'assaig i una petita sala d'actes, a més de sales d'estudi i diversos espais per a les entitats juvenils de la vila.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament, Mònica Tauste, va valorar satisfactòriament la reobertura de l'edifici: «Aquest nou Can Genís ens permet ampliar l'oferta de serveis i activitats per als joves, amb espais adaptats a les necessitats de les diferents propostes. Volem que Can Genís esdevingui un espai de trobada i intercanvi per a tothom, joves i no tan joves i entitats», va explicar.

L'Ajuntament va destacar que gràcies a l'obertura de l'espai s'incorporarà un nou apartat que inclourà activitats destinades als adults, com per exemple, cursos de tai-txi, txikung o meditació mindfulness, de ceràmica i de dibuix i pintura. D'altra banda, el Lab Can Genís, centrat en formació multimèdia, proposa un curs de fotografia nocturna, un d'edició de vídeo amb Final Cut i un de disseny de cartells.