Agents de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols

La dona estava al portal de casa i ja havia trencat aigües quan es va produir la intervenció. Els quatre policies la van auxiliar fins a tenir la criatura.

En concret, una dotació de quatre agents de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols van rebre la trucada el passat cap a dos quarts d'una del migdia que una veïna de la població de 38 anys que necessitava ajuda perquè anava de part.

Immediatament es van desplaçar al lloc dels fets, on es van trobar que la senyora que estava al portal de casa seva i havia trencat ja aigües i sentia molt dolor.

Per precaució i seguretat van tallar el carrer a la circulació de vehicles i de vianants, així com preservar la intimitat de la dona.

Mentre això succeïa, ja havien alertat el SEM, ja que les contraccions eren cada cop més seguides.

A causa dels dolors la senyora no es podia mantenir dreta, i mentre demanaven col·laboració a un veí per buscar una cadira, va néixer el nadó -un nen- amb l'ajuda dels policies locals.

Els agents van poder col·locar el nen a la panxa de la mare i es van buscar mantes per tapar mare i nounat.

Nou minuts més tard des de la primera trucada va arribar l'ambulància. Els agents sanitaris van confirmar el bon estat de salut de mare i nadó, i els van traslladar a l'Hospital de Palamós i també van felicitar la tasca dels quatre agents de la policia local, els quals van evitar posar en perill la vida de la mare i el seu nadó.