21 de novembre de 2019
21.11.2019
Diari de Girona

Quatre policies de Sant Feliu assisteixen una dona que pareix al portal de casa

La Policia Local va tallar la circulació del carrer per preservar la intimitat i quan va arribar l'ambulància el nen ja havia nascut en bon estat de salut

21.11.2019 | 00:06
Els quatre agents de la Policia Local de Sant Feliu presents al part.

Quatre agents de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols van assistir dimarts una embarassada de 38 anys que havia trencat aigües al portal de casa. Els policies van contribuir accidentalment en el part i el van presenciar abans que arribés l'ambulància.

La policia va rebre l'avís aquest dimarts a dos quarts d'una del migdia, segons informa l'Ajuntament. Un cop allà, els agents van veure que la dona havia trencat aigües i sentia molt dolor.

Van avisar l'ambulància i, com que les contraccions eren cada cop més seguides, van tallar la circulació de vehicles i vianants del carrer per preservar la seva intimitat i garantir la seguretat.

Bona salut del nadó

Mentre un veí anava a buscar una cadira perquè la dona no podia estar dempeus, el nadó va néixer al carrer. Els agents van col·locar el nen a sobre de la mare i van buscar mantes per abrigar-los.

En aquest sentit, els quatre agents de la Policia Municipal van convertir-se en les llevadores accidentals d'una dona embarassada de 38 anys que havia trencat aigües al portal de casa seva.

Segons expliquen, el part va anar molt ràpid i el nen va néixer al cap de poca estona d'arribar els agents a lloc.

L'ambulància va arribar nou minuts més tard de rebre l'avís i els sanitaris van constatar el bon estat de salut de la mare i el nadó i van felicitar els agents per la feina feta. A continuació, van traslladar mare i fill a l'hospital de Palamós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit