06 de desembre de 2019
06.12.2019
Diari de Girona

Sant Feliu ja té nou pressupost per al 2020 després de 2 anys

06.12.2019 | 00:38
Ple extraordinari d'ahir

El ple de Sant Feliu de Guíxols va aprovar ahir al vespre els nous pressupostos per al 2020 –després d'haver prorrogat l'any passat els comptes establerts pel 2018–, i que incrementen en dos milions d'euros fins a fregar els 30 milions.

La votació va prosperar gràcies als 13 vots de l'equip de govern –10 de Tots per Sant Feliu i 3 del PSC– enfront a tan sols un vot en contra, de Avancem/Més. La resta, 7 regidors, es van abstenir (JxCat, Guíxols des del carrer/Entesa i ERC).

Així, doncs, l'equip de govern de Carles Motas (Tots per Sant Feliu) ja té els comptes validats per apostar principalment pel condicionament urbanístic de carrers, com ara el de S'Adolitx i el Girona, unes actuacions que, conjuntament, s'eleven al milió d'euros i que preveuen posar nou asfalt i serveis d'aigua, calvegueram i enllumenat.

Tanmateix, també es vol apostar pels equipaments socials, amb 400.000 euros, ja sigui de les residències per a la gent gran o el trasllat del centre ocupacional Tramuntana, per a persones amb discapacitat intel·lectual. Segons va explicar el primer tinent d'alcalde i regidor de serveis econòmics, Josep Melcior Muñoz, estan buscant «espais molt més dignes» , ja que ara, va dir, estan en un «edifici petit i poc modern».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook