Els treballs que han de permetre enderrocar dos dels quatre vestuaris actuals del camp de futbol de Begur per construir-ne uns de nous van arrencar la setmana passada i s'allargaran aproximadament dos anys. Segons va informar l'Ajuntament, aquestes obres consistiran en una remodelació integral d'aquestes instal·lacions, que «presenten un deteriorament fruit del seu ús continuat i del pas del temps».

Es tracta de dos vestuaris situats a sota les grades i dos més, en un espai annex al costat de les graderies, que hauran de ser enderrocats a causa del seu mal estat. Per això, mentre durin les obres, l'Ajuntament ha llogat mòduls prefabricats amb tots els subministres necessaris per realitzar les funcions de vestidors. «El camp de futbol requereix una reforma a fons, començant per la zona de vestidors i seguint per diversos projectes més que hem de començar a plantejar i definir», va remarcar el regidor d'obres i manteniment, Jordi Carreras.

L'edil també va valorar que, amb aquesta remodelació, «els futbolistes s'hi trobaran més a gust, millorarem aspectes de salubritat i contribuirem que més nens i joves s'animin a jugar a futbol». Les obres tenen un pressupost de 25.368.56 euros i estan sent executades per l'empresa Alco Rental Services, SL.

Ubicat al carrer Regencós, el camp de futbol municipal és la seu dels entrenaments i dels partits oficials i amistosos del primer equip del Club de Futbol Begur i de la secció de futbol de la Fundació Esportiva Begur, que aquesta temporada compta amb un total de 214 jugadors i 15 equips de diferents categories. Al llarg dels darrers anys s'hi han realitzat diferents treballs de manteniment i remodelació amb l'objectiu d'adaptar el terreny de joc i la seva estructura interna i externa a les necessitats de la competició com: la millora dels sistemes de reg o la substitució de la gespa artificial, entre d'altres.