Un autobús unirà Sant Feliu de Guíxols amb l'hospital Santa Caterina de Salt sense necessitat de fer transbordaments. El nou servei, que començarà a funcionar el dilluns, va ser presentat ahir a la ciutat ganxona pel director de Transports i Mobilitat de la Generalitat, David Saldoni, i per l'alcalde, Carles Motas, juntament amb altres autoritats institucionals. Segons va explicar, aquest transport és híbrid i pararà a Santa Cristina d'Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles i Quart des d'on anirà fins a Salt. Ho farà de dilluns a divendres tres cops al dia: des de Sant Feliu a les 9.40, 11.25 i 18.25 i des del parc hospitalari Martí i Julià a les 11.00, 14.00 i 20.00 hores.

També hi ha previstos enllaços a les parades d'Emili Grahit i avinguda Santa Eugènia, amb les línies 9 i 4 de transport urbà, per a totes les altres expedicions, amb temps de transbord que oscil·la entre els 5 i 20 minuts.

La línia entre Sant Feliu de Guíxols i Girona, que ara es perllonga fins a l'hospital de Salt, és operada per TEISA i en els darrers anys ha tingut un increment continuat de viatgers. En concret, l'any 2018 els viatgers van créixer un 5,2% i, durant l'any 2019, l'increment va ser del 4,6%, ja que va arribar als 470.000 viatgers transportats.