Estrella Damm torna a apostar per la Costa Brava en un dels seus nous anuncis. En aquesta ocasió, el nou espot de la popular sèrie «Mediterràniament» ha estat rodat, en part, a Palamós. Concretament, a la zona de cala s'Alguer.

Les imatges de l'anunci on apareix part del litoral palamosí van ser rodades durant el cap de setmana del 20 i 21 de juny. L'equip de rodatge es va instal·lar a la pineda d'en Gori i l'enregistrament es va realitzar des d'una de les antigues barraques de pescadors de la zona. Tot i que la cala s'Alguer i la platja de Castell apareixen en un segon terme, es poden distingir clarament part dels seus elements més distintius.

El nou espot de la popular marca de cerveses torna a apostar per la cura del medi ambient i anuncia que elimina les anelles de plàstic dels seus packs de llaunes.

L'anterior campanya «Mediterràniament» també tenia presència gironina, ja que comptava entre els seus protagonistes amb la biòloga de Sant Feliu de Guíxols Clàudia Auladell i el submarinista Raúl Álvarez, que regenta el centre KrakenDive a Tossa de Mar.