La Policia Nacional ha desarticulat una banda que traficava i venia droga a Sant Feliu de Guíxols i arreu de la comarca baix-empordanesa. Segons va saber Diari de Girona i va confirmar el cos policial, l'operació es va portar a terme el cap de setmana passat i, de moment, s'han detingut sis persones relacionades amb aquesta xarxa organitzada que tenia el seu centre d'operacions a la localitat ganxona. Tot i això, no descarten que es puguin produir noves detencions, ja que la investigació segueix oberta.

L'operació contra aquesta banda organitzada va començar divendres passat al migdia i es va allargar durant tot el cap de setmana. Els agents del cos nacional, amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, de Castell-Platja d'Aro i de Santa Cristina d'Aro, van actuar en diversos punts del municipi en els quals es van registrar i desarticular diversos espais de venda, emmagatzematge i distribució de drogues.

Segons la Policia Nacional, la banda traficava sobretot cocaïna, però també haixix, marihuana i altres substàncies estupefaents que, des de Sant Feliu de Guíxols, distribuïa a altres municipis de la comarca. De fet, durant la investigació que va permetre desmantellar aquesta banda, els agents haurien constatat que els detinguts no van cessar la seva activitat delictiva ni tan sols durant l'estat d'alarma declarat per evitar la propagació de la covid-19 i el consegüent confinament obligatori.

El cas seguia ahir a la tarda sota secret de sumari. Respecte als detinguts, van passar ahir a disposició judicial i no es descarta que en els pròxims dies es puguin efectuar noves detencions relacionades amb aquesta xarxa de drogues.