30 de agost de 2020
30.08.2020
Diari de Girona

Arran demana l'expropiació de l'hotel Hipòcrates de Sant Feliu

Denuncien que les sis treballadores fixes que al gener es van quedar a l'atur encara no han cobrat res

29.08.2020 | 23:12
La formació ha penjat una pancarta reclamant l'immoble.

La formació política anticapitalista Arran ha penjat una pancarta a la façana de l'hotel Hipòcrates de Sant Feliu de Guíxols per demanar-ne l'expropiació. El grup denuncia que el 13 de gener «sis treballadores fixes es van quedar al carrer sense previ avís i nou mesos després encara no han cobrat les nòmines a l'espera del judici a finals d'any».

La formació defensa que cal canviar el model turístic del municipi: «No podem viure del turisme. El model econòmic imposat basat en el sector serveis i l'especialització del sector turístic és insostenible i s'ha demostrat de manera evident durant la temporada turística d'enguany». Des de la formació demanen que «per cada hotel buit, expropiació i pla de reconversió. És urgent apostar a curt termini a la indústria turística per expropiacions».


Tancat des del gener

L'hotel Hipòcrates va tancar les portes al gener i sense previ avís. Els treballadors de l'empresa van trobar-se el seu lloc de feina tancat en tornar de vacances i amb diverses nòmines pendents de cobrar. Tot plegat es va produir quan l'antic propietari, el grup Stel Groc, va vendre l'empresa a un fons inversor a través d'una subhasta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit