Els cinemes Arinco de Palamós reobriran el pròxim 24 de setembre sota la gestió i explotació de la cooperativa Cinema 4 You, una entitat que actualment ja gestiona el cinema Prado, de Sitges ,i el cinema Ribes, a Sant Pere de Ribes. Així es va donar a conèixer ahir a la roda de premsa de presentació de la reobertura d'aquest equipament que va tancar el març passat a causa de la covid-19, després d'un any de funcionament de la mà de l'empresa Picking SPI.

Segons va explicar el representant de la cooperativa David Cuesta, per tal de posar en marxa de nou les tres sales de l'Arinco, han hagut de renovar part dels equipaments de dues d'aquestes sales, que estaven malmesos. L'objectiu de la cooperativa és obrir i començar l'activitat, i de manera progressiva anar treballant en la realització de millores en aquest equipament.

De cara a la jornada inaugural, està previst que es passin tres films de forma gratuïta. A les sis de la tarda es projectarà Les Vides de Marona. Després es podrà veure Sombras Acusadoras rodada el 1958 a Palamós. I a les set s'estrenarà Isaac, amb la presència de David Matamoros, un dels directors.