Un veler es va encallar dilluns a la tarda davant de la platja de la Gola del Ter. Va quedar atrapat gairebé a tocar la sorra i sortosament, el seu patró no va resultar ferit arran del sotrac.

Salvament Marítim va rebre l'avís a través del telèfon d'emergències 112 del mateix patró de l'embarcació que avisava cap a les cinc de la tarda de dilluns que s'havia accidentat. Concretament, els informava que estava a tocar de la costa, a la zona de la desembocadura del Ter. També detallava que tenia el veler encallat i que ell havia pogut sortir pel seu propi peu.

La Policia Local de Torroella també es va desplaçar a la zona arran de l'avís i van estar amb contacte amb el patró en tot moment.

Posteriorment, Salvament Marítim es va desplaçar a la zona i també membres del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (Geas). Els efectius d'ambdós cossos d'emergències van intentar desencallar l'embarcació però va ser impossible.

Ahir el matí, en canvi, la Salvamar Sirius, segons fonts de Salvament Marítim, va poder finalment desencallar-la. Cap a un quart de dotze del matí, Salvament Marítim i els Geas van poder traslladar l'embarcació fins al port de l'Estartit. On se'n va fer càrrec el seu propietari.

Aquest salvament arriba dos dies després que, Mossos i Salvament Marítim protagonitzessin una actuació a Palafrugell. Concretament, la Policia Marítima conjuntament i Salvament van rescatar els cinc tripulants d'una embarcació que havia bolcat . Dues de les persones que viatjaven al vaixell eren menors, i juntament amb la resta, van poder nedar fins les roques per refugiar-se a l'espera de l'arribada de Mossos i el Sistema d'Emergències Mèdiques.