Un conductor begut va causar aquest diumenge al vespre un accident de trànsit a Torroella de Montgrí. El sinistre viari va tenir lloc cap a tres quarts de vuit del vespre de diumenge a la carretera de l'Estartit.

Fins al lloc s'hi van desplaçar els efectius d'emergències -Mossos, Policia Local, Bombers i SEM. Els tres ferits, tots de caràcter lleu, van ser traslladats en ambulància del SEM a l'hospital de Palamós.

El vehicle infractor, un turisme que procedia de la zona de l'Estartit, va impactar contra un altre vehicle que circulava per aquesta carretera.

Els Mossos de Trànsit, un cop assistits els ferits, van veure que el conductor del vehicle infractor podia estar sota els efectes de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu, li van practicar la prova d'alcoholèmia i va donar positiu penal, és a dir, una taxa superior als 0,60 mg/litre d'aire expirat. Cal recordar que la taxa màxima permesa està situada en els 0,25 mg/litre.

Arran d'aquest positiu, els Mossos han denunciat el conductor, que ha quedat com a investigat per anar sota l'efecte de begudes alcohòliques. Es tracta d'un home de 28 anys i nacionalitat colombiana.