La Policia Local de Palamós ha detingut un home per apunyalar-ne un altre al carrer a Palamós. El ferit es troba estable però en estat greu a l'hospital comarcal de Palamós. El detingut és un home de 27 anys i nacionalitat espanyola i la víctima, de 31 anys i també espanyol, presenta diverses ferides per arma blanca.

Els fets es remunten a aquest dijous cap a dos quarts d'una del migdia i han tingut lloc a prop del geriàtric Palamós Gent Gran. La Policia local ha rebut l'avís que hi havia hagut una agressió per arma blanca i s'ha desplaçat a la zona amb una patrulla i, alhora, han activat res ambulàncies del SEM. 

La víctima presentava diverses ferides al cos, sobretot a la zona del tòrax. L'han atès els tècnics del SEM i l'han evacuat a l'hospital comarcal de Palamós on es recupera malgrat estar ferit greu. La patrulla de la Policia local ha detingut poca estona després dels fets, cap a les dues de la tarda, al presumpte agressor i, a més, ha localitzat el ganivet que hauria utilitzat per ferir l'altre home. El presumpte autor de l'apunyalament hauria llançat l'arma blanca sota d'un cotxe aparcat en aquesta zona del municipi. D'altra banda, els agents han pres declaració als testimonis que han presenciat l'agressió i han instruït les diligències.

L'agressió s'hauria produït per un tema en relació amb el tràfic de drogues.