La Policia Local de Palafrugell ha detingut un conductor drogat i els dos ocupants del vehicle per portar drogues de disseny.

Els agents els han comissat 350 grams d'amfetamina en pols i 100 pastilles d'èxtasi. Els tres han acabat arrestats per un delicte contra la salut pública.

Els fets es remunten al dimarts a la nit, quan una dotació de la Policia Local va observar un cotxe aturat enmig d’un carrer. Els agents van veure uns dels ocupants reunit amb un grup de joves i els va fer sospitar.

Aquests homes en detectar la presència del vehicle policial es van posar nerviosos i van marxar del lloc. Quan els policies van arribar a l'alçada del vehicle el van aturar, i van tenir sospites que el conductor podia anar sota efectes d'algun tipus de substància.

Li van practicar el drogotest i va donar positiu. Arran d'això, els policies locals, segons informa l'ajuntament, van procedir a l'escorcoll del vehicle i dels seus ocupants.

A dins hi van trobar 350 grams d'amfetamina en pols; 100 pastilles d'èxtasi; 14 grams de marihuana; una navalla amb una fulla de 9,5 centímetres i 150 euros en efectiu.

Per aquest motiu, els agents van procedir a la detenció dels tres ocupants del vehicle per un delicte contra la salut pública.

Detingut per entrar en un pis

El mateix dimarts, agents de la Policia Local de Palafrugell van detenir un home gràcies a la col·laboració ciutadana. Van rebre l'alerta que un individu que volia entrar en un pis de la localitat. Quan la patrulla va arribar, el presumpte lladre va fugir i va començar una persecució en direcció el carrer Barris i Buixó a la zona del Camp d’en Prats. Després de passar pel carrer de l'Hortal d’en Pou i Carrer Sant Sebastià, finalment el van poder aturar al carrer Sant Josep. Els agents el van detenir pels fets.