Palamós ha enllestit aquesta setmana les tasques de substitució de tota la coberta de la nau que acull les carrosses del carnaval de Palamós.

L’equipament es troba situat al costat del Pavelló Municipal d’Esports de Palamós, en un espai proper a una zona arbrada on, abans de l’estiu passat, es va produir un petit incendi que va afectar tot el sostre, en generar-se espurnes que es van escampar per la coberta de lona, ocasionant molts forats.

Una empresa especialitzada ha dut a terme les tasques de substitució de tota la coberta que té una superfície global de 1.225 m2. El cost d’aquests treballs ha estat de 34.200 euros.

L’Ajuntament de Palamós també ha realitzat el desbrossament i la neteja de l’espai de matolls i canyís que envolta part del perimetre d’aquest equipament, amb l’objectiu d’evitar de nou el risc per incendis.

L’ajuntament informa que es treballa per continuar fent millores a la nau, i amb aquest propòsit es té previst actuar ben aviat en l’arranjament de les portes i el reforç de la il·luminació interior d’aquest equipament. La nau que acull les carrosses del carnaval de Palamós va ser ubicada en aquest espai l’any 2010.