La Unitat Canina de Sant Feliu intervé 13 embolcalls amb haixix i 17 amb cocaïna, aixeca sis actes i deté un home en una sola nit

La Policia Local va fer un dispositiu en zones de la ciutat on havia rebut queixes per tràfic de drogues

Les dosis de droga intervingudes per la Unitat Canina de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols

Les dosis de droga intervingudes per la Unitat Canina de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols / Policia Local de Sant Feliu de Guíxols

Eva Batlle

Eva Batlle

La Unitat Canina de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha intervingut 13 embolcalls amb haixix i 17 amb cocaïna preparats per la venda, ha aixecat sis actes per consum o tinença d'estupefaents i ha detingut una persona.

Aquest és el resultat del dispositiu policial que es va fer el divendres dia 22 de març a la nit per diverses zones de la ciutat. El cos policial va fer patrullar la Unitat Canina per àrees on la policia havia rebut diferents avisos i queixes veïnals per possible tràfic de drogues.

Els gos policia i els agents van anar per la zona del parc Central, alguns aparcaments de la població i també a la zona del Sot dels Canyers, carrer Castell d'Aro, la plaça de la Llibertat, entre altres.

Després de fer diferents rondes, la gossa policia va trobar a la plaça Marsillac i diferents zones properes un mitjó que contenia 13 embolcalls amb haixix i 17 amb cocaïna preparats per a la seva venda.

Un detingut i sis actes

L'operatiu va seguir amb agents de paisà, i en un moment de la ronda, els policies van observar clarament un pas de substància a un individu, que va corroborar la Unitat Canina.

Durant l'operatiu també van realitzar una detenció per tràfic de drogues i van aixecar sis actes per consum o tinença de substàncies estupefaents al carrer.