Raw Alejandro confirma la ruptura amb Rosalia

La parella ja fa uns mesos que estarien separats

Rosalía i Rauw Alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro

Cristina Clopés

Cristina Clopés

L'artista porto-riqueny la nit del 26 de juliol ha confirmat a les seves xarxes socials que sí, que la seva relació amb Rosalia ha acabat. La relació va acabar fa uns mesos, tot i que, el mes de març d'aquest mateix any, s'acabaven de comprometre. Una relació que no s'ha acabat per infidelitats o per terceres persones, tal com diuen diversos mitjans. La relació ha acabat perquè havia d'acabar, hi ha molts motius que poden portar a una ruptura de parella, però el que si deixa clar l'artista porto-riqueny és que la seva relació va ser molt bonica i no vol més polèmica al respecte.

La parella durant uns mesos ha continuat mostrant actes d'amor a les xarxes socials i ha parlat del seu compromís en diversos mitjans com 'El Hormiguero', per aquest motiu encara, les xarxes socials i els mitjans, embogeixen amb la idea de la ruptura, ja que no entenen res. La comprensió i la privacitat és molt important per a les parelles i qui sap, potser, tot i haver deixat la relació, ho estaven intentant arreglar per tal d'aconseguir una reconciliació.

Rosalia no ha confirmat la ruptura, però sí que se l'ha vist molt afectada, perquè en l'última aparició pública, després del festival Lollapalooza de París, anava amb ulleres de sol, per tal de tapar els ulls de tristor i malestar, mentre saludava als seus fans. Un amor idíl·lic en el qual molts fans confiaven i apostaven cent per cent, després d'un any i mig de relació i d'un compromís de casament durant aquest mateix any. El cantant demana que no es facin més especulacions públiques i que pel respecte a Rosalia, a les seves famílies i a tota la història d'amor que han viscut, que els deixin viure aquest moment tan dur, amb tranquil·litat.