Vídeo escandalós: Un aficionat introdueix el dit a l'anus d'un jugador del Sevilla

En ple Rayo Vallecano-Sevilla, l'argentí Ocampos va haver de viure un moment molt desagradable

Vídeo escandalós: Un aficionat introdueix el dit a l'anus d'un jugador del Sevilla

Vídeo escandalós: Un aficionat introdueix el dit a l'anus d'un jugador del Sevilla / GolTV

Un surrealista i vergonyós moment es va viure durant el Rayo Vallecano-Sevilla (1-2) d'aquest dilluns. Durant un servei de banda que servia Lucas Ocampos, futbolista del club sevillà, un aficionat de l'Estadi de Vallecas va ficar el dit al cul a l'argentí, sent captat per les càmeres.

Immediatament, Ocampos es va girar i va increpar l'aficionat sota la mirada dels presents. El col·legiat Hernández Maeso va anar al lloc per prendre nota del que va passar i informar-ho al delegat de camp.

"SI FOS AL FUTBOL FEMENÍ..."

Després de finalitzar el matx, Ocampos va narrar el succés amb les seves paraules: "Tant de bo que la Lliga es prengui amb serietat això, com fa amb el racisme. Jo no crec que tota la gent del Rayo sigui així, sempre ens tracten amb respecte. Sempre hi ha un tonto. Tant de bo que això no passi en altres àmbits. Si fos al futbol femení, sabem el que pot arribar a passar".

Finalment, l'argentí va afegir: "Em vaig contenir perquè tinc dues filles i tant de bo que, el dia de demà, no els passi. Esperem que prenguin les represàlies que han de prendre i tant de bo que un ximple com aquests no taqui l'afició que, la veritat, es va comportar molt bé”.