Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir al presumpte autor de l'apunyalament a la seva exparella, que va tenir lloc passades les set del matí al municipi d'Almacelles. La detenció va fer-se a la mateixa població on havien tingut lloc els fets, segons van explicar els Mossos, que havien muntat un dispositiu per tal d'arrestar l'agressor, de 37 anys d'edat i que tenia una ordre d'allunyament.

Els fets van passar a l'entrada de la casa on vivia la dona, al número 105 del carrer Major. La víctima, que treballa en un comerç de la localitat, va ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ser intervinguda per les ferides rebudes amb un ganivet. Els Mossos d'Esquadra van arrestar David S. C., de 37 anys, com a presumpte autor de l'apunyalament a la seva exparella, de 36 anys, aquest dijous a Almacelles.

Un treballador de la botiga-magatzem dels baixos de casa de la dona, Eber Sánchez, va explicar que la víctima té dos fills i que ahir matí va sentir crits al domicili de la dona. Segons l'alcalde d'Almacelles, Josep Ibarz, l'home tenia una ordre d'allunyament de la seva exdona. Ibarz va explicar que l'agressor s'hauria presentat a casa de la víctima i l'hauria agredida amb un ganivet a la zona abdominal, resultant ferida greu.