01 de abril de 2019
01.04.2019
Diari de Girona

La Guàrdia Urbana busca un ciclista que dissabte va ferir greument un menor

Publica una fotografia de l'autor a Twitter i demana la col·laboració de la ciutadania

01.04.2019 | 19:13

La Guàrdia Urbana busca un ciclista que dissabte passat va atropellar i va ferir greument un menor a l'avinguda Diagonal, a l'altura del número 643. Els fets van tenir lloc a la vorera de la banda mar, just davant del Palau de Pedralbes. Els agents han obert una investigació per identificar l'autor de l'atropellament, i per això han publicat una fotografia al seu compte de Twitter, des d'on han demanat la col·laboració de la ciutadania. En concret, busquen testimonis de l'accident o persones que puguin tenir informació rellevant del que va passar.

Fonts policials han explicat a l'ACN que la víctima és un nadó que va patir un traumatisme cranial amb pronòstic greu que evoluciona favorablement. La dona havia baixat a la parada Palau Reial de l'autobús 33 i estava en disposició de deixar el nadó al cotxet quan va rebre l'impacte del ciclista i tant la dona com el nadó van caure a terra.

Per altra banda, el sindicat CSIF ha denunciat que la sinistralitat ha augmentat darrerament tant pel que fa a les bicicletes com als vehicles de mobilitat personal i ho atribueix a que manquen agents de la Guàrdia Urbana i que convindria obligar aquests vehicles a tenir assegurança de responsabilitat civil, com indiquen que ja passa a Alacant.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit