Dos joves, de 19 i 18 anys i del Berguedà, han estat arrestats per un delicte d'homicidi en grau de temptativa en un càmping de Saldes. Segons expliquen els Mossos, els fets van tenir lloc la matinada de dissabte passat quan els detinguts haurien cremat la tenda de campanya d'un treballador del càmping després de discutir-se amb ell. Tots dos han quedat en llibertat després de declarar davant del jutjat en funcions de guàrdia de Berga. La investigació, però, segueix oberta per trobar a una tercera persona que també hauria estat implicat en l'intent d'homicidi.

Els fets van tenir lloc dissabte passat, als volts de les tres de la matinada. Els Mossos van rebre l'avís d'un incendi en una tenda. En arribar, el foc ja havia estat apagat per les persones de les tendes del costat. Els agents van comprovar que a l'interior no hi havia ningú.

Arran dels fets els agents van obrir una investigació. Van esbrinar que l'incendi havia estat provocat per tres joves de la zona, que s'haurien discutit amb un treballador del càmping. Els joves havien fet ús d'un desodorant com accelerant per calar foc.La policia va detenir dijous a Berga dos dels presumptes autors dels fets. Se'ls acusa dels delictes d'homicidi en grau de temptativa i un d'incendi. Després de declarar davant del jutjat de guàrdia, han quedat en llibertat amb mesures cautelars. La investigació continua oberta per localitzar el tercer implicat localitzar el tercer implicat