10 de novembre de 2008
10.11.2008
Condicionament

Un taller d'ocupació farà l'enderroc de les barraques dels horts del barri de Can Noguera de Ripoll

10.11.2008 | 18:40

Ripoll ha iniciat les obres de millora al barri de Can Noguera. Les actuacions centrades en aspectes com el condicionament i millora del accessos al barri les ha començat a fer la brigada d'obres municipal.

El treball més complex i voluminós és l'enderroc de les barraques que tenen alguns horts que hi ha davant de l'edifici Gran del barri i el canal del riu. Aquest enderroc el faran els treballadors d'un pla d'ocupació i neteja de millora de l'entorn urbà que es posarà en funcionament abans d'acabar aquest 2008. Els treballadors d'aquest pla també faran altres tasques de millora en altres barris de la ciutat, segons han informat fonts municipals.

Fins ara les obres de millora al barri han consistit en condicionar uns 200 metres dels accessos per carretera al barri. S'han fet nous graons i rampes de formigó que substitueixen el sauló que hi havia en aquests punts. Aquest sauló estava molt desgastat i deteriorat a causa de les deficiències meteorològiques i suposava un 'cert risc' pels veïns pel perill d'ensopegar. El sauló també era un perill perquè a causa de les pluges s'acumulava a la part baixa dels accessos. També s'ha fet nova tota la vorera que dona a la plaça situada entre els dos accessos a l'antiga colònia.

Les actuacions també preveuen col·locar una filera de fitons per evitar l'entrada de vehicles a la plaça que hi ha davant de l'edifici gran del barri. Impedir el pas de vehicles servirà per guanyar seguretat a la plaça on hi ha una cistella de bàsquet i on habitualment juguen la canalla.

Can Noguera és una antiga colònia fabril, a l'esquerra del Freser, prop del límit amb el terme de Campdevànol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema