Des d'avui i fins al proper dia 20 la fundació Amics Joan Petit, juntament amb el Club d'Hoquei de Lloret, l'Ajuntament de la vila i altres organismes ha organitza diverses activitats per recaptar fons per a l'Hospital de Lloret i el grup d'investigació oncològica de l'hospital de la Vall d'Hebron.

Les activitats consistiran en la projecció de la pel·lícula "Planta 4ª" a tots els instituts del poble permostrar la problemàtica dels nens que pateixen de càncer, un sopar solidari, una Fira de Nadal, un concert de gospel i un torneig d'hoquei que comptarà amb la participació de 28 equips.

La fundació Amics Joan Petit pretén conscienciar, mitjançant les festes-torneig, que hi ha nens que pateixen càncer i que el seu partit no és amb l'esport sinó amb la vida.

Des de l'Ajuntament, l'alcalde, Xavier Crespo, ha fet una crida a tota la població perquè es bolqui en els diversos actes i convida tots aquells que ho vulguin a formar part del voluntariat que necessitarà la fundació per dur a terme totes les activitats que es realitzaran al municipi. Crespo ha assegurat que aquesta festa-torneig està "relacionada amb Lloret solidària i Lloret vila esportiva" i assenyala que no només els adults pateixen de càncer.

El president de la Fundació, Joan Torner, assegura que cada any es detecten 300 nous casos de càncer infantil a Catalunya.