El President Provincial del PPC de Girona i Diputat al Parlament de Catalunya, Josep Enric Millo, es va reunir dijous amb representants del PPC de Girona a l'oest de la Selva (Hostalric, Breda, Riells i Viabrea, Massanes), quan li varen traslladar la preocupació dels ciutadans d'aquesta zona per la creixent situació d'inseguretat que pateixen.

En aquest sentit, Millo va explicar que a finals del mes de juliol va demanar a través d'una proposta de resolució que el Parlament de Catalunya insti el Govern de la Generalitat a augmentar la presència dels Mossos d'Esqua?dra a la zona oest de l'Àrea Bàsica Policial de la Selva Interior, mitjançant la creació, construcció i instal·lació d'un nova comissaria d'aquest cos policial en algun dels municipis situats a la zona oest de la comarca de la Selva.

Segons el diputat, en els darrers mesos a la zona oest de la comarca de la Selva, "concretament als municipis de Massanes, Fogars de la Selva, Hostalric, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu, s'ha patit un im?portant increment de robatoris a particulars i empreses, fet que s'ha sumat a d'altres factors, com ara la freqüència i la gravetat dels delictes contra el patrimoni".

La petició feta per Millo no és un fet aïllat, sinó que ja són diversos els escrits presentats per solucionar el problema, perquè el president provincial del PP a Girona considera que l'actuació per part del Govern Català és "del tot necessària i urgent". Ell mateix va explicar que també s'han manifestat en el mateix sentit "diversos ajuntaments de la zona", que volen la construcció de la comissaria.