L'alcalde de la Bisbal d'Empordà, Lluís Sais, es va reunir ahir al vespre durant un parell d'hores amb una quarantena de pares de jugadors del Bisbal Bàsquet per explicar-los la situació en què es troba el pavelló d'esports després de la polèmica que hi ha hagut els darrers dies amb la junta del club. La trobada, a la sala de plens, es va desenvolupar amb tranquil·litat, lluny de la tensió viscuda en el mateix indret el dia anterior, en el ple, amb Sais i el president del club, Joan Ferrer, segons va explicar un dels progenitors que hi va assistir. Els pares van demanar diferents millores de l'equipament mentre que Sais els va manifestar la intenció d'arreglar les dutxes i mirar de fer-ho amb les goteres.

Sais va voler convocar aquest reunió amb els pares per explicar la seva versió de la polèmica sorgida amb la junta del club arran de les goteres generades per unes obres que van afectar el material de l'equip. La disputa es va encendre arran d'un video de les goteres i la seva afectació del material que va penjar a internet la junta directiva. Aleshores, el govern va demanar la retirada del video perquè considerava que és "una manipulació de la realitat" i, en aquest punt, la junta va denunciar pressions que Sais nega.

En la reunió, va expressar la intenció de solucionar els problemes que hi hagi o vagin sorgint a l'equipament. Alguns pares van reclamar un pavelló nou, que Sais, ja en el ple de dimarts, va lligar al desenvolupament d'una nova zona educativa amb un col·legi i un institut. En aquesta sessió plenària, Sais va reconèixer algunes mancances al pavelló, si bé va expressar que d'acord amb el nombre d'usuaris "no està tan clar" que faci falta un nou pavelló.