El regidor de Turisme de Blanes, Fernando Gómez, va presentar la seva renúncia com a militant del Partit Democràtic de Blanes (PDB) en l'assemblea que la formació política va realitzar dilluns al vespre per poder continuar formant part del govern. Per la seva part, el PDB, en un comunicat, va fer pública l'acceptació de la renúncia i la reestructuració d'una part important del partit per refer tots els llocs que ocupava Gómez.

Cal recordar que el passat dijous el PDB va decidir abandonar el govern municipal com a partit polític, però va donar llibertat als seus dos regidors per fer el que creiessin més convenient. Unes hores més tard, Anselm Ramos va presentar la dimissió dels seus càrrecs en l'executiu i Fernando Gómez va decidir quedar-se a l'equip de govern.

Amb la situació creada, però, no podia ser que un dels regidors del PDB estigués al govern i l'altre a l'oposició. Calia una nou moviment que arriba ara amb la sortida de Gómez del partit que li va permetre aconseguir el lloc que ocupava.

Així, malgrat que des de la darrera assemblea celebrada el passat dijous, en què es va anunciar el trencament del govern, s'esperava un comunicat amb les raons i els motius que han portat el PDB ha sortir de l'equip, la formació política només va anunciar la renúncia d'un dels seus regidors i la reestructuració del seu partit.

Alguns dels canvis més destacats que ha dut a terme la formació a nivell intern són el nombrament d'Arturo Layron com a secretari de comunicació del PDB i el de Fernando Sancha com a titular de la Secretaria d'Administració i Finances del partit. Pel que fa a la resta de moviments, el PDB va informar que a partir d'ara Anselm Ramos serà el representant del PDB davant les diverses entitats del poble en substitució de Gómez. Això vol dir que estarà a l'entitat Aigues de Blanes, SA, al Patronat Municipal de Turisme, al Consell Municipal de Cultura o al Consell Municipal de la Tercera Edat, entre d'altres. Arturo Layron serà el representant del partit en l'entitat Mitjans de Comunicació Municipals de Blanes, SA.