Els diferents partits amb representanció a ajuntaments en els quals no hi ha majoria absoluta segueixen negociant per aconseguir pactes de govern. A l'hora de tancar aquesta edició, el PSC de Sant Feliu discutia per quina posició apostarà: pactar amb Joan Alfons Albó (CiU), fer-ho amb Tots per Sant Feliu (que els va plantejar una moció de censura) o quedar-se a l'oposició.

Palafrugell

El cap de llista de CiU, Albert Gómez, va manifestar ahir que les negociacions amb els socialistes van "molt bé", de manera que confia que en els pròxims dies es pugui tancar l'acord entre les dues forces.

La Bisbal d'Empordà

Xavier Font, número 2 de la llista de CiU, ha manifestat que després de les trobades que han tingut amb ERC i PSC, la dels socialistes és la que els ha deixat més bones sensacions, si bé, ha explicat, no els van dir res sobre la seva petició de dos anys d'Alcaldia. L'assemblea d'ERC va reiterar que no cediran dos anys ni cap l'alcaldia. "No és una subhasta", va dir Lluís Sais.

Vall-llobrega

ICV i CiU (tres regidors cadascun) es disputen el regidor d'ERC, que té la clau del govern. Malgrat la diferència de regidors, CiU ofereix al republicà els quatre anys d'alcaldia, mentre que ICV, un. Les dues formacions han explicat que, en principi, el cap de llista d'ERC Joaquim Esteva té la intenció de renunciar i l'edil seria el dos de la llista, Vicenç Cebrià.

Castell-Platja d'Aro

ERC ha fet la seva proposta per governar amb CiU. La cap de llista republicana, Estel Rodríguez, ha comentat que no volen grans àrees, però sí una sèrie de demandes, moltes de les quals diu que coincideixen amb les de CiU. El PP diu que tot està obert i Joan Giraut (CiU) té la decisió final.

Regencós

El cap de llista d'ERC, Pere Esteve, ha dit que tenen molts punts de coincidència amb CiU, liderada per Josep Fontanillas, líder d'Esquerra els últims quatre anys. Millorem Regencós, com sospita el seu cap de llista Marc Vidal, es quedaria a l'oposició tot i ser el partit que va rebre més vots.