El pavelló municipal de Vidreres compta amb plaques solars des de finals del mes de juliol i des de llavors, ja ha estalviat més de 530 euros i a més, ha evitat emetre aproximadament 630 quilos de diòxid de carboni a l'atmosfera. La nova instal·lació d'energia solar tèrmica en el pavelló municipal de Vidreres es va presentar al municipi la setmana passada i té com a objectiu donar servei a les dutxes dels vestidors d'aquest equipament municipal.

La instal·lació està basada en tecnologia alemanya d'alt rendiment que utilitza captadors de tubs de buit amb mirall concentrador parabòlic i aigua en comptes de líquid anticongelant.

Aquesta acció s'emmarca dins del Pla Acció Energia Sostenible que està elaborant l'Ajuntament en aquest moment. L'execució del projecte ha estat fruit de la col·laboració de les següents empreses: Paradigma Energies Renovables, Instal·lacions Guich, Sercomsa i Solesplet.El projecte ha tingut un cost total de 26.000 euros i l'equip de govern (CiU i VST-eRC) preveu que amb pocs anys s'aconsegueixi l'amortització.