La Fundació Mona de Riudellots de la Selva acaba d'engegar una campanya anomenada Ajuda a què m'alimentin i que a través de microdonacions d'un euro servirà per a comprar els aliments dels ximpanzés i macacs rescatats que viuen en aquest centre.

La plataforma de microdonacions s'anomena Teaming i és una iniciativa solidària que ajuda a altres organitzacions a poder trobar el finançament necessari. Des de la Fundació Mona de Riudellots de la Selva s'assegura que necessiten aportacions perquè l'ajuda que han rebut en els darrers anys per cobrir els costos del menjar pels ximpanzés i macacs s'ha vist reduïda a la meitat.

Amb aquests diners, afirmen en un comunicat, podran assegurar-se que els primats que cuiden tinguin una dieta saludable i equilibrada. I alhora, amb les microdonacions també s'aconseguir a llarg termini de rescatar a més ximpanzés que ens necessiten. El web de les microdonacions de la Fundació de Riudellots és el www.teaming.net/ayudaaquemealimenten i cada euro, serà enviat íntegrament a la Fundació Mona i no hi ha cap tipus de comissió per qui faci la donació, destaca.

A banda de les microdonacions, la Fundació Mona també té d'altres formes de finançament com ara fer-se soci o apadrinar a en Nico, l'Àfrica, en Bongo, en Toni, en Toto o en Juanito, que són els animals que en l'actualitat es troben al Centre de Recuperació de Primats de Riudellots de la Selva.