Un accident a la N-II, a l'alçada d'Hostalets de Llers, va causar ahir cinc ferits i cues des d'aquest punt fins a l'entrada de Figueres. La retenció d'uns tres quilòmetres es va situar a l'antiga N-II, per on es desviava el trànsit. La via va resultar afectada durant gairebé una hora.

Pels volts de la una del migdia dos turismes van impactar al punt quilomètric 759, just al tram on se situa el desviament cap a l'antiga N-II d'accés a Figueres. Cinc de les persones que viatjaven als vehicles van resultar ferides, tot i que no de gravetat ni tampoc van quedar atrapades. Al lloc s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, ambulàncies i quatre vehicles de Bombers, a banda dels serveis de carreteres. També va ser necessari la presència de dues grues per retirar els cotxes.

Els ferits que, segons el Servei Català de Trànsit, no presentaven ferides de gravetat, van ser traslladats al centre hospitalari per tal de ser atesos. L'accident es va situar just en un punt amb molt de trànsit, entre el tram que porta a la Jonquera i l'autopista, i a pocs metres del cinturó de ronda. La via inicialment es va tallar en els dos sentits però es van començar a desviar per l'antiga N-II, des d'Hostalets. En el tram d'uns tres quilòmetres fins a l'avinguda Salvador Dalí el trànsit es va mantenir intens durant gairebé tres quarts d'hora. També es van produir cues puntuals a la naconal fins al punt de l'accident en direcció Figueres, mentre en sentit nord era bastant fluid. Una vegada retirats els vehicles per part de les grues es va anar restablint la normalitat a la via, tot i que les retencions dels vehicles que creuaven Figueres es van mantenir fins que el trànsit va haver acabat de creuar la ciutat.

La N-II en aquest punt registra sovint accidents, tot i que és un dels trams on s'han portar a terme algunes millores amb els enllaços a l'autopista i als polígons propers.

A Figueres, a l'avinguda Vilallonga, la carretera de Roses, l'avaria d'un camió de gran tonatge va obligar a tallar una part de l'avinguda, des del pas a nivell. Això va comportar algunes retencions pels volts d'un quart de cinc de la tarda.