17 de abril de 2013
17.04.2013

"Blanes 12" es posposa una setmana per no coincidir amb la Fórmula 1

L'esdeveniment estava previst per al cap de setmana de l'11 de maig i es farà el següent

17.04.2013 | 00:00
El carrer Ample de Blanes ple de visitants en l'edició de l'any passat del "Blanes 12".

Els organitzadors del "Blanes 12" han decidit posposar una setmana la celebració d'aquest acte promocional de la ciutat perquè no coincideixi amb el Gran Premi de Fórmula 1 de Catalunya que es farà del 10 al 12 de maig al circuit de Montmeló. El "Blanes 12", doncs, es realitzarà finalment el cap de setmana del 17 al 19 de maig i no l'anterior com estava previst inicialment. Els comerços i establiments d'allotjament que vulguin participar en aquest esdeveniment encara es poden inscriure fins al 22 d'abril, segons indica l'àrea de Promoció de la Ciutat a la seva pàgina web.

Després de l'èxit de la primera edició, Blanes tenia previst repetir la iniciativa del "Blanes 12" el cap de setmana del 10 al 12 de maig, però finalment es farà el següent. De fet, ja s'havia anunciat l'acte als mitjans de comunicació i l'Ajuntament ja havia fet les peticions corresponents a la Direcció General de Comerç per poder realitzar un "shopping night" el divendres 10. Ara, però, ha hagut de tornar a demanar els permisos. En la Junta de Govern Local del passat 28 de març, l'executiu va aprovar la resolució per sol·licitar el permís a Comerç perquè el shopping night es faci el divendres 17 de maig. I en la justificació per al canvi de data, el Govern afirma que "durant la preparació de l'esdeveniment s'ha palesat que aquesta activitat coincideix en les dates amb altres activitats de major envergadura que se celebraran a l'entorn de Barcelona". Aquestes activitats són el Gran Premi de Fórmula 1, que se celebrarà en les mateixes dates al Circuit de Catalunya de Montmeló.

El canvi de data, però, no afectarà les nombroses accions de promoció que s'estan preparant al municipi. Segons es destaca a la pàgina web de l'àrea de Promoció de la Ciutat hi haurà quatre tipus de promocions diferents. En primer lloc, els comerços de la localitat que s'hi inscriguin faran diversos tipus de promocions i descomptes i obriran fins les dotze de la nit el divendres 17 de maig. En segon lloc, els centres d'estètica i perruqueries oferiran alguns dels seus serveis a 12 euros.

I també hi haurà totes les promocions de restauració i d'allotjament. De la mateixa manera que el darrer any, aquesta segona edició torna a comptar amb la implicació dels establiments d'allotjament del municipi, que oferiran ofertes de 2 x 1 i packs promocionals perquè els visitants puguin passar les dues nits de divendres i dissabte a Blanes. I també es tornaran a implicar en el projecte els establiments de restauració, que oferiran menús a 12 euros.

A més, també hi haurà diverses activitats al carrer per tal de dinamitzar encara més el municipi durant aquests dies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook