La 32a Caminada Popular Nit de Sant Bonós de Blanes va comptar dissabte amb un total de 4.800 participants. Malgrat que la xifra fou inferior a la del 2013 a causa de l'amenaça de mal temps, els organitzadors valoraven molt positivamet la prova en el seu conjunt. La marxa blanenca destaca per la gran varietat de participants que cada any s'hi poden veure: atletes professionals com José Luis Blanco, grups d'amics i amigues amb alguna disfressa per fer gresca; famílies senceres que incloïen el més petit del clan dins d'un cotxet o sobre les espatlles; el gegantó Es Forcaner de la Colla Gegantera de Blanes lluint el dorsal 666, el número de la bèstia, pel seu origen demoníac; i participants que anaven amb el seu animal de companyia.

La caminada va sortir a dos quarts d'onze de la nit des del Passeig de Mar i, com a novetat d'enguany, es va instal·lar un photocall darrere d'un podi on els participants van poder posar i fer-se fotografies per tenir un record de la caminada. La marxa té un recorregut aproximat de 8 quilòmetres i, malgrat no tenir un caràcter competitiu, els que se situen a primera línia aprofiten per entrenar-se i la fan corrent. És el cas de l'atleta olímpic José Luis Blanco que, sense deixar lloc a la sorpresa, per tercer any consecutiu va ser el primer i va registrar un temps rècord de 25 minuts i 40 segons.

Enguany, per tal de reconèixer la tasca del Grup Fondistes Blanes, el qual dóna suport en l'organització de la caminada, l'Ajuntament va decidir donar les aportacions que fan voluntàriament els participants al Grup Fondistes Blanes.