Bijoy Jain (Bombai 1965) va omplir la sala de conferències del workshop de RCR arquitectes. Jain va estudiar als Estats Únits i després de treballar a Califòrnia i Anglaterra es va establir a Mumbai (Índia). La idea era dur el que havia après a Amèrica al seu lloc d'origen per fer una arquitectura lligada a l'entorn. Un aspecte que, segons va dir, lliga amb el que han fet RCR arquitectes a la Garrotxa. Com ells, Bijoy Jain ha expandit la seva manera de fer arquitectura arreu del món.

Una de les principals particularitats de Bijoy Jain és el seu estudi, conegut com Studio Mombai. Es tracta d'una concentració de professionals de la construcció que aplega no sols arquitectes, sinó que hi ha artesans: lampistes, paletes, fusters, decoradors... Són un grup escollit que s'ha format a través del temps.

Destaquen perquè en comptes de fer maquetes a escala presenten els seus projectes en format real, però amb materials peribles.

Són projectes que es desenvolupen a través d'una curosa consideració del lloc. S'adapten al màxim a l'indret on hauran d'estar. A partir d'aquí, es distingeixen per una forma de fer inspirada en les arts tradicionals i les tècniques de construcció del lloc on han de romandre els edificis.