Lloret de Mar serà la seu del Congrés Mundial de Blocaires de Viatges a Europa, TBEX EU 2015, que reunirà 800 blocaires de viatges, escriptors de mitjans virtuals i creadors de continguts, i es convertirà en l'epicentre mundial dels cronistes digitals de viatges i turisme. L'elecció es va fer la nit de dissabte passat en el congrés d'enguany celebrat a Atenes, del 23 al 25 d'octubre.

La qualitat de les infraestructures de Lloret de Mar i la seva oferta turística (així com la del conjunt de la Costa Brava), van ser decisives en l'elecció per part dels organitzadors, que havien realitzat la visita de prospecció arran de la candidatura presentada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. En la designació va influir el fet que l'any 2012 la ciutat de Girona acollís amb èxit el congrés TBEX Europa.

TBEX Europa Costa Brava 2015 se celebrarà del 30 d'abril al 2 maig, al Palau de Congressos Olympic de Lloret. Durant tres dies els participants assistiran a conferències i compartiran coneixements i experiències. L'objectiu del congrés és mobilitzar els blocaires i ajudar-los en la seva promoció i feina, així com oferir suport a les empreses de relacions públiques i els professionals de la indústria per connectar amb els creadors de continguts i obtenir beneficis per a les seves marques i destinacions.