28 de març de 2015
28.03.2015

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

La pesquera Malagelada passa a ser propietat de Banyoles

L'Ajuntament indemnitza la família propietària, que hi renuncia, i s'afegeix al patrimoni municipal

28.03.2015 | 00:00
La pesquera 16 o Malagelada.

La renúncia de la família propietària de la pesquera número 16 de l'estany de Banyoles, coneguda com Malagelada, ha permès que l'Ajuntament passi a ser-ne el propietari, després d'haver pagar la indemnització pertinent. D'aquesta manera, el Consistori ja és titular de quatre d'aquestes construccions tan característiques de la capital del Pla de l'Estany.
La pesquera Malagelada està situada al passeig Magdalena Aulina, a prop de l'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó, al sud de l'Estany. És un edifici de planta baixa de 7 metres quadrats i ja s'usava en competicions esportives, com ara de rem o per a la sortida de la Travessia de l'Estany. Per aquest motiu, el consistori tenia un conveni amb la família propietària.
Ara, la consecució de la pesquera número 16 servirà per realitzar la gestió integral conjunta entre l'Ajuntament i el Consorci Esportiu de l'Estany de Banyoles tant del camp de regates com de la torre d'arribada.
Aquesta és la quarta pesquera de titularitat exclusiva de l'Ajuntament de Banyoles, conjuntament amb la número 10 -on ?s'ubi?ca l'Oficina de Turisme-, la número 5 -coneguda com a pesquera Agustí- i, finalment, la pesquera Mata.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit