06 de desembre de 2015
06.12.2015

Sant Gregori «condemna» els fets

"El consistori emprendrà les accions que cregui convenient quan hagin finalitzat la investigació", ha dit Quim Roca, alcalde de Sant Gregori

06.12.2015 | 13:26

Aquest mateix diumenge, l'alcalde de Sant Gregori, Quim Roca, ha condemnat els fets tot assenyalant que el lloc on s'ha trobat la trampa – el puig de Sant Grau- és una zona molt concorreguda on la gent acostuma a anar a fer esport, córrer o fer una ruta en bicicleta. Per això, ha assenyalat que els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per esclarir els fets i que efectius dels Agents Rurals s'han desplaçat aquest diumenge al matí fins al lloc dels fets per veure l'indret exacte on es trobava la trampa i comprovar que no n'hi hagin més en altres corriols de la zona.

"Per sort ningú va prendre mal però és molt lamentable que algú hagi col·locat una trampa d'aquestes característiques en un corriol", ha destacat el batlle. Segons Roca, el corriol on s'ha trobat l'artefacte fa poc més de mig any que s'ha obert. "En principi, el consistori emprendrà les accions que cregui convenient quan hagin finalitzat la investigació", ha afegit l'alcalde. De moment, es desconeix l'autor o els motius que van impulsar a posar la trampa en aquest espai.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook