Banyoles va tancar ahir la vuitena edició d'una de les seves fires més conegudes, la Fira de Nadal i mostra d'oficis artesans. Durant els dos dies que s'ha celebrat els assistents van poder trobar 17 demostracions d'oficis tradicionals com ara el de marroquiner, sabater, forjador, teixidor, tenyidora de teixits, cisteller, terrissaire, o cal·lígraf, entre d'altres. Enguany, i com a novetat, també es van incorporar els oficis de xocolater i escloper.

Les diferents demostracions d'oficis es van situar a la plaça Major i van estar envoltades de les diferents parades d'alimentació i objectes de decoració nadalenca. A la Fira de Nadal hi havia un total de 43 parades amb productes i objectes de tot tipus.

Enguany també es van incorporar com a novetats més tallers infantils. Els més petits van poder realitzar el taller de postals de Nadal i el taller de piruletes de xocolata. Paral·lelament, també es va instal·lar una ludoteca durant tot el cap de setmana de la fira. Altres activitats en el marc de la fira van ser el corral de Nadal, la visita guiada a l'exposició de pessebres, i fins i tot una desfilada de moda.